Épületgépészeti és – energetikai üzletág

Működési folyamainak szervezettségére jellemző, hogy 10 éve működik az ISO 9001 szabvány által előírt feltételek szerint. Üzleti tanácsadó üzletága foglalkozik a minőségbiztosítási rendszerek tervezésével és kialakításával. A jelenlegi alkalmazottak létszáma 15 fő, 95 %-ban felsőfokú végzettségűek. 2004 óta Németországban, Münchenben is működtetünk fióktelepet.

Az üzletág fő tevékenységei:

  • Gépipari tervezés, technológia

  • Művezetés

  • Épületgépészeti eszközök szervizelése

  • Üzleti tanácsadás

  • Pályázatkészítés

A gépészeti tevékenység elsősorban gyártó, szervizelő vállalkozásoknak történő alvállalkozói tevékenység formájában működik (épületgépészeti vezérlések tervezése, javítási feladatok, valamint szennyvíztisztító berendezések tervezése és tervezői művezetése, szervizelés és épületgépészeti tervezések, művezetések). Számos németországi vállalkozással állunk kapcsolatban, akiknek a termékeit vásároljuk, és továbbértékesítjük az épületgépészeti munkák során.

Az ország 8 TESCO áruházában végeztünk átfogó épület-felügyeleti és légtechnikai felmérést, illetve a felmérés során feltárt hiányosságok javítását is elvégeztük. Az épületgépészeti, légtechnikai rendszeren felmerülő hibák, karbantartási munkák elvégzésére rendszeresen kapunk megrendeléseket.

Épületgépészeti tervezés, épületgépészeti kivitelezési tervezés területén ügyfeleink közé tartozik a Federal Mogul Bt., illetve az EUROSPEED logisztikai központ.

Referenciáink

A Győr Plaza-ban jelenleg a LANDIS & STAEFA épület-felügyeleti berendezések felügyelete, paramétereinek folyamatosan az igényekhez igazodó állítása és a szoftver mentése, karbantartása a feladatunk. A Győr Plaza épületenergetikai rendszerének folyamatos karbantartására.

A háztechnikával foglalkozó német tulajdonú Voith Industrial Services Kft. részére szivattyújavítás/ keringtető-, átemelő- és speciális üzemanyag szivattyúk (WILO, GRUNDFOS) javításával foglalkozunk.

Magas szintű tapasztalatokkal rendelkezünk WILO és GRUNDFOS szivattyúk forgalmazása, berendezések üzembe helyezése, szervizelése és karbantartása területén.

Mindegyik helyen elvárás az energia megtakarítására vonatkozó folyamatos javaslattétel. Általánosság, hogy a három éven belül megtérülő energiaracionalizálási javaslatainkat meg is kell valósítani.

Szakképzettségünk

Fenti rendszerek üzemeltetéséhez megfelelő szakképzettségű kollégákkal rendelkezünk.

Gyakorló épületgépész tervező irányítja a műszaki kollégákat, aki maga is rendelkezik hűtőgépszerelői „zöldkártyával”, „EU rendszerű energia auditor”, illetve Épületenergiai szakértő végzettséggel.

Az operatív munkát végző kollégák kivétel nélkül mind szakmájuknak megfelelő technikusi oklevéllel rendelkeznek, valamint egy fő gyakorló épületgépész tervező van a csapatban.

Programozói szintű beavatkozást programozó mérnök végzettségű munkatársunkra bízzuk.

Lépjen kapcsolatba velünk!