Az ELO Digital Office a vállalati tartalomkezelő rendszerek egyik vezető gyártójaként hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink az igazán eredményes vállalatok közé tartozzanak. A stuttgarti központú vállalat, digitális üzleti folyamat megoldásokat fejleszt minden iparág és terület számára, vállalat mérettől függetlenül. Az ELO Digital Office GmbH a nagy múltú német Louis Leitz vállalatcsoportból fejlődött ki. 1996-ban itt fejlesztették ki az elektronikus Leitz-mappát, az első digitális dokumentumkezelő és archiváló terméküket. Ennek rövid neve, az ELO, a márka névadója. A termék kedvező visszhangja alapján önálló vállalat vált ki a cégcsoportból 1998-ban, az ELO Digital Office GmbH.

ELO Digital Office története
Tekintse meg rövid ELO bemutatónkat!

Dokumentumkezelő szoftver megoldásunk mellett,

ELO csapatunk segít kialakítani az optimális vállalati folyamatokat!
Hogyan?

 • Folyamatok

  • Feltérképezésével
  • Elemzésével
  • Optimalizálásával
 • Központi tartalomkezelés megvalósításával. A folyamat-orientált működés egyik alapfeltétele az információk központosítása, és azok elosztásának, hozzáférhetőségének szabályozása.

 • Workflow rendszer kialakításával: korszerű informatikai eszközök segítségével a valós vállalati folyamatokat automatizálni lehet, így tovább csökken az adminisztráció, és nyomon követhető a működés.

 • Képzéssel

A munkafolyamat támogatására és a tartalomkezelés informatikai megvalósítására a német fejlesztésű ELO Digital Office szoftvercsalád a legmegfelelőbb eszköz.

Kiknek ajánljuk az ELO rendszerét?

ELO dokumentumkezelés előnyei

 • Költségcsökkentés a gyorsabb munkafolyamatokkal

 • Munkaidő megtakarítás a villámgyors információ hozzáféréssel

 • Irányítás megkönnyítése a folyamatok megnövelt átláthatóságával

 • Kiesési idők minimalizálása az automatizáltságnak köszönhetően

 • Jogszabályoknak való megfelelőség biztosítása

 • Szolgáltatások minőségének javulása a jobb rendelkezésre állással

 • Motiváltabb munkatársak a hatékonyabb feladat megosztással

ELO Business Solution területei

Számlakezelés
Szerződés kezelés
Látogatókezelés
Munkaerőfelvétel menedzsment
Továbbképzés & tudásmenedzsment

Digitális számlafeldolgozás

Gyorsítsa fel cége számlafeldolgozási folyamatait az ELO Invoice megoldásával

 Az ELO Invoice, a számlák elektronikus feldolgozását szolgáló modul véget vet a bejövő számlák fáradságos kézi feldolgozásának. A számla beérkezésétől a kifizetés jóváhagyásáig, részlegeken vagy akár székhelyeken átnyúlóan – a zökkenőmentes könyvelési folyamatokért, digitálisan és automatizáltan. Az ELO Invoice-szal jelentősen megnöveli cége számlakezelésének hatékonyságát.

Legyen szó mailben küldött PDF-ről, szkennelt dokumentumról vagy bármilyen elektronikus számláról – az Invoice megoldás minden formátumot felismer és kiolvas minden fontos információt, melyek relevánsak a bejövő számla folyamathoz.

Amint továbbításra került a szállító neve, a számlaösszeg és a többi adat a rendszerbe, elindul a kontírozási és jóváhagyási folyamat. Egyidejűleg archiválásra kerül a számla az ELO-ba, elektronikusan és jogilag megfelelően. Az ELO  digitális számlafeldolgozással értékes időt spórol és csökkenti a kezelési költségeket.

Az is profitálhat az ELO-val, aki ERP rendszerrel vagy DATEV számvitellel dolgozik: a külső rendszerek egyszerűen hozzákapcsolhatók és használhatják az ELO kényelmes központi dokumentumbevitelét. Vége az információk hosszadalmas keresgélésének, a fáradságos kézi feldolgozási folyamatoknak és a magas archiválási költségeknek. A számlák digitalizálása sosem volt egyszerűbb.

Számla workflow az ELO-val

Még többet az ELO Invoice-ról

Az ELO Invoice megoldással történő digitális számlafeldolgozás előnyei

Számla jóváhagyás folyamata ELO Invoice modullal!

Lendvai Dóra az ELO dokumentumkezelő rendszer termék menedzsere bemutatja, hogyan is néz ki a beérkező számlák jóváhagyási folyamat ELO Invoice Business modul segítségével.

 • Kapcsold be a hangot és élvezd a bemutatót!

Digitális szerződéskezelés

Az ELO szerződéskezeléssel minden fázisban felügyelhetőek és kezelhetőek a szerződések

A szerződések képezik minden üzleti kapcsolat alapját. Így elengedhetetlen az átlátható és jogszabályoknak megfelelő szerződéskezelés. Az ELO digitális szerződés aktáival mindig képben lesz a szerződések, futamidők és határidők között. Az ELO szerződéskezelő megoldása az üzleti gyakorlat bevált módszerein alapul. Pár kattintással az Ön egyéni igényeihez alakítható az ELO kész minta-megoldása. A digitális szerződés aktákkal minden szerződéses dokumentumot hatékonyan és biztonságosan kezelhet.

Szerződéses dokumentumai jogilag konform módon, egy központi helyen, az ELO archívumban kerülnek megőrzésre. Emellett az ELO workflow gondoskodik a zökkenőmentes közös munkáról a vállalat részlegei közt. Gyorsan, teljesen automatizáltan és médiumoktól függetlenül. Az ELO szerződéskezelés a gyakorlatban kipróbált megoldás a digitális szerződés menedzsmenthez. Ön elkészíti a szerződéseket, az ELO pedig gondoskodik a többiről.

Szerződéskezelés folyamata ELO Contract modullal!

 • Kapcsold be a hangot és élvezd a bemutatót!

Ebben a videóban  az ELO szerződéskezelő megoldását, az ELO Contract modult fogjuk röviden bemutatni. A modul használata lehetővé teszi a szerződésekkel kapcsolatos tevékenységek elvégzését az ELO dokumentumkezelő rendszerben.
A kialakított folyamatnak köszönhetően a szerződések teljes életciklusa dokumentálható és nyomon követhető.

Még többet az ELO Contract -ról

NAV-ELO integráció

Az integráció az ELO Invoice Business Solution modul testreszabásával, illetve a Pentatrade egyedi fejlesztésével került kialakításra.
A magyar jogszabályoknak megfelelően minden kiállított számla adatait szükséges lejelenteni a NAV rendszerébe. A NAV-ELO integráció lehetővé teszi, hogy az adóhatóság által szolgáltatott számlainformációk automatikusan, valamint ütemezetten lekérdezésre kerüljenek, és XML formátumban letárolódjanak egy előre meghatározott mappába.  A számlák azonnal, riportálhatóan megjelennek az ELO dokumentumkezelő megoldásban, amint lekérdezhetővé váltak a NAV rendszerén keresztül. Az XML-ek letöltéséről és letárolásáról egy ELO-tól független szolgáltatás gondoskodik, amit szintén biztosítunk. 

 • Kapcsold be a hangot és élvezd a bemutatót!

Ebben a videóban a magyar adóhatóság által szolgáltatott számlaadatok feldolgozását és az ezekhez kapcsolódó számlaképek kezelését fogjuk bemutatni az ELO dokumentumkezelő rendszerben. A megoldás az ELO Invoice Business Solution modul testreszabásával, illetve egyedi fejlesztések segítségével került kialakításra. 

A NAV-ELO integráció kiemelt előnyei!

 • számlák azonnal, riportálhatóan megjelennek az ELO-ban amint lekérdezhetővé váltak a NAV rendszerén keresztül

 • a NAV-tól kapott számlaadatokat jól áttekinthető űrlap formájában jeleníti meg a rendszer

 • a számlán szereplő adatok döntő részét csak ellenőrizni kell, csökken a számla rögzítés ideje

 • a számlaadatok közt szereplő szállító és vevő információk alapján automatikusan beazonosításra kerülnek az belső azonosítók, az ERP felé már a saját azonosítójával mehetnek ki ezek az információk

 • a számlakép a folyamat bármely pontján a számlaadatokhoz csatolható, ezt követően könnyen kereshetővé válik

Látogatókezelés

Vendégek és látogatók professzionális fogadása és az adatok egyszerű kezelése. Az ELO digitális látogató menedzsment megoldásával cége már a látogatók érkezésekor jó benyomást tesz.

Fogadja látogatóit személyre szabott, professzionális módon. Legyen szó belépési engedélyről, a látogatók adatainak gyors feldolgozásáról, kezeléséről és elemzéséről vagy névre szóló látogatói kártyák kiállításáról és személyre szabott üdvözlő képernyőről Az ELO digitális látogató-kezeléssel tökéletesen kontrollálhatja cége ügyfeleinek, partnereinek vagy vendégeinek érkezését és távozását. Profitáljon az ELO Visitor üzleti megoldás sokrétű funkcióiból és nyűgözze le vevőit és üzleti partnereit egy professzionális és maradandó első találkozással!

Az ELO Visitor modul által megvalósított funkciók a következők:

 • a meghívott látogatók előregisztrációja, a látogatás adatainak rögzítése
 • a recepción elvégezhető a regisztráció, különböző dokumentumok aláiratása, illetve az előregiszteráció véglegesítése után a beléptetés
 • üzemeltethető egy üdvözlő képernyő az ügyfélváróban a látogatók fogadásakor
 • a be és kiléptetéshez előállíthatók a rendszerben ideiglenes vagy állandó belépőkártyák
 • mindig percre pontosan láthatók az aktuális látogató információk
 • valamint visszamenőleges riportok kérhetők le a látogatásokról

Az ELO Visitor modul egyaránt fel van készítve a munkavállalók és a külsős látogatók be és kiléptetésére, valamint a látogatások állapotának nyomonkövetésére.

Látogatókezelés ELO Visitor modullal!

 • Kapcsold be a hangot és élvezd a bemutatót!

Ebben a videóban az ELO látógatókezelő megoldását, az ELO Visitor modult fogjuk bemutatni. A modul használatával lehetővé válik egy vállalati recepciós tevékenységének kezelése az ELO dokumentumkezelő rendszerben.

Még többet az ELO látogatókezelésről

Csapatmunka ELO módra!

Könnyedén együttműködhet munkatársaival az ELO-ban. Megjegyzéseket, emlékeztetőket és pecséteket adhat a dokumentumokhoz, a dokumentum státusz jelzésére. Jóváhagyási folyamatokat indíthat egy dokumentum kiválasztásával. Kiválaszthatja a felhasználót vagy csoportot, akinek a jóváhagyására szükség van. A Feladatok gombra való kattintás után látszanak az aktuális felhasználó munkafolyamatai. A felhasználó jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a dokumentumot.

Intelligens adatfelismerés – DocXtractor

Nagy mennyiségű beérkező számla esetén jelentős költségmegtakarítást érhető el a manuális adatrögzítés kiváltásával!

A rendszer az egyszerű OCR megoldásokon messze túlmutatóan, beszállítónként megjegyzi a számlák felépítését!

Öntanuló rendszer – Minden egyes számla után frissíti saját tudásbázisát!

Ezáltal minimális a tévedések aránya, amelyeket könnyen és gyorsan kezelhető felületen lehet javítani.

A számla azonnal továbbítható a jóvahagyási munkafolyamat felé, vagy közvetlenül az ERP rendszerbe!

Partnereink

Baumit

A manuális adatrögzítésre fordított munkaidő csökkentése volt az első célkitűzés. A fejlesztés tervezése során azonban a projekt egyre bővült: szükségessé vált a számlák jóváhagyási folyamatának automatizálása is, a nyomon követhetőség – monitorozással és a jóváhagyott számlaadatok ERP rendszerbe történő átadásával.

Bonafarm csoport

Adminisztrációs központ létrehozásának részeként a számla érkeztetés centralizálása volt a cél. Automatikus, intelligens adatkinyerés történik a számlákról.

Budapest Airport Zrt.

Folyamatok standardizálása workflow rendszer segítségével. Iratkezelési törvénynek való megfelelőség biztosítása.

Egyéb referenciáink

Lépj kapcsolatba velünk!

Jelentkezz ingyenes előadásunkra, amely során megmutatjuk, hogy milyen előnyökhöz juthat vállalatod munkafolyamatokat támogató megoldásainkkal.

  Milyen problémát/problémákat lát a vállalat működésével kapcsolatban?
  A dokumentumok visszakeresése hosszadalmas és sokszor eredménytelen.
  Dokumentumok tárolása nem biztonságos
  Áttekinthető vezetői riportok hiánya.
  Dokumentum hozzáférési jogosultság szabályozásának hiánya.
  Dokumentumok lejárati határidejének fejbentartása.
  Dokumentumok felelősökhöz kötése.
  Dokumentum verziók nyomonkövetésének hiánya.
  Fizikai aláírások használatával felmerülő nehézségek.
  Az auditokra való felkészülés nehézkes.
  Magas raktározási költségek a dokumentumok tárolása miatt.
  Összetartozó dokumentumok rendszerezése.
  Dokumentum alapú folyamatokat nehéz áttekinteni, lekövetni. Például egy bejövő számla egy jóváhagyási ponton megakad és nem kerül kifizetésre időben.
  Egyéb.

  Létszám:
  1-10
  11-30
  31-50
  51<

  Működési terület:
  Termelő vállalat
  Kereskedő vállalat
  Szolgáltató vállalat

  A vállalaton belül alkalmazott rendszerek:
  Office programok
  Vállalatirányítási rendszer (ERP)
  Projektkezelő rendszer
  Ügyfélkapcsolatkezelő rendszer (CRM)
  Egyedi szoftver megoldás
  Egyéb