Tesztelje 30 napig díjmentesen

A SmartWe® egy olyan alkalmazásalapú CRM Cloud megoldás, amely kis- közép- és nagyvállalatok számára lett kifejlesztve. Az alkalmazás segítségével minden egyes vállalati terület munkája átlátható, egyszerű és visszakövethető lesz. Kapcsolat-, projekt- és feladatkezelés, központi dokumentumtárolás, ügyféltörténet, csapatnaptár, valamint leadek és értékesítési lehetőségek – menedzselje vállalatát egyetlen megoldással. A SmartWe® mindezek emellett személyre szabott kommunikációt tesz lehetővé, rekord idő alatt hozhat létre bármilyen egyedileg címzett dokumentumot vagy e-mailt.

Kapcsolat-kezelés.
Gyors & egyszerű.

Intelligens automatizmusok segítségével gyorsan és egyszerűen digitalizálhatja kapcsolatait. A SmartWe a megfelelő helyre, az adatforrástól teljesen függetlenül rögzíteni tudja az elérhetőségeket, legyen szó e-mailről, dokumentumról, névjegykártyákról vagy weboldalakról.

A radiál menü azért lett kifejlesztve, hogy az ügyfelek és a hozzájuk kapcsolódó információk mindig fókuszban legyenek és gyors nézetben el tudja érni őket.

Kapcsolat-kezelés

Csapat naptár.
Több idő az ügyfelekre, a kollégákra és a családjára.

A SmartWe egyszerű időpont-kezelésével lenyűgözheti ügyfeleit, kollégáit, családját, valamint barátait. Garantáltan nincs több elfelejtett időpont. A SmartWe a kiegyensúlyozott időbeosztásban nyújt hatalmas segítséget, csökkentve ezzel túlterheltségét. A prgram segítségével a legértékesebb erőforrása – az idő – kezelése válik rendkívül egyszerűvé.

Csapat naptár

Vásárlói besorolás.
Ügyfélből rajongó.

A vevőközpontú filozófia úttörőjeként a SmartWe-vel képes lesz ügyfeleit különböző elvek szerint értékelni. Az ügyfélközpontú cégek akár kérdőív sablonok segítségével mérhetik a vevők érzelmi kötődését és ezáltal ügyfélkapcsolataik aktuális állapotát. Ezen információk később átláthatóan megjeleníthetők és egyedi kommunikációra is felhasználhatók. A rajongói elv célja, hogy ügyfelei szoros kötődésben legyenek vállalatával a hosszútávú partnerség fenntartásáért.

Vásárlói besorolás

CAS SmartDesign®.
A legmagasabb vevőigények szolgálatában.

A SmartWe, a világszerte egyedülálló CAS SmartDesign® technológiának köszönhetően ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja minden egyes platformon. Függetlenül attól, hogy táblagépen, okostelefonon vagy asztali gépen dolgozik – a munkakörnyezet és a szoftver minden eszközön ugyanaz. Egyszerű. Intuitív. Okos.

Tesztelje 30 napig díjmentesen

Mobil munkavégzés.
Szabadság Önnek és ügyfélkapcsolatainak.

Élvezze ügyfélkapcsolatai teljesen új minőségét – a SmartWe nagyobb szabadságot és függetlenséget biztosít Önnek. Személyes kapcsolattartója elkíséri Önt okostelefonján vagy táblagépén – bárhol és bármikor. A SmartWe segítségével az offline munkavégzés is egyszerű és gördülékeny. Egyszerűen töltse le a SmartWe alkalmazást eszközére, és már indulhat is!

Apple App Store
Google Play Store
Microsoft Store

Leadek & lehetőségek.
Használja ki lehetőségeit a siker érdekében.

Döntéstámogató előrejelzések alapján kezelheti eladásait. Egy pillantással felismerheti az értékesítési potenciált, melyhez a SmartWe minden technikai segítséget biztosít. Átlátható, hatékony és hihetetlenül egyszerű.

Leadek & lehetőségek

Az új Picasso-kereső.
Találás helyett keresés.

A Picasso-kereső egy olyan beépített intelligens automatizmus, amely a rendszerben történő egyéni műveletei alapján biztosít minden fontos információt. Az AI-alapú Picasso-keresés egyértelmű, strukturált nézetben jeleníti meg az Ön számára fontos dokumentumokat, a találkozókat és a kapcsolatokat.

Picasso-kereső

Személyre szabott dokumentumok és e-mailek .
Az Ügyfél nem akárki.

Szólítsa meg ügyfeleit személyesen bármilyen dokumentumban, a címzett automatikus beszúrásával. Rekordidő alatt hozhat létre tökéletesen formázott leveleket és e-maileket. Minden dokumentum központilag tárolható, ami még egyszerűbbé teszi a hozzáférést, valamint a visszakereshetőséget.

Vevő előzmény.
Minden vevőadat egy helyen.

Könnyedén megtalálja az összes dokumentumot, e-mailt, telefonhívást és találkozót az ügyfél dossziéjában. A SmartWe gondoskodik arról, hogy minden létező információt összekapcsoljon az adott ügyféllel. Ez azt jelenti, hogy soha semmi sem vész el, és minden részlet gyorsan elérhetővé válik.

Geocoding.
Ügyfél térkép.

A térképnézet használatával egy pillantással átláthatja, hogy pontosan hol tartózkodnak jelenlegi és potenciális ügyfelei. Ezután hozzáférhet a kulcsfontosságú információikhoz és közvetlenül kapcsolatba léphet velük a névjegynézetből. A közelben lévő keresés lehetővé teszi olyan partnerek vagy ágazatok megjelenítését, amelyek a kapcsolattartó közvetlen közelében találhatók.

Új alkalmazások.
SmartWe applikáció.

Amikor igényei megváltoznak, a SmartWe Önnel együtt változik. Mindössze 60 percet vesz igénybe a személyre szabott SmartWe alkalmazások létrehozása, ilyen lehet például egy esemény látogatóinak rögzítésére és nyomon követésére alkalmas felület. Komplex kérések esetén lehetőség van igénybe venni fejlesztőink szaktudását is.

SmartWe Projekt.
A projekt tervezés legkönnyebb útja.

A SmartWe Project segít megmenteni a legértékesebb erőforrását: az időt! A projekteket fázisokkal, munkacsomagokkal és mérföldkövekkel vizualizálhatja. Az erőforrás-tervező pedig segít a rendelkezésre álló kapacitások szoros figyelemmel kísérésében, támogatva ezzel a szűk keresztmetszetek korai felismerését és kezelését. Alkalmazottai közvetlenül a projektalkalmazásban rögzítik munkaidejüket, így megalapozva a célzott teljesítmény elemzéseket. A SmartWe Project gondoskodik a projektmenedzsmentről, hogy Ön is gondoskodhasson a projektről.

Intelligens “varzslók”.
Különleges támogatás Önnek.

Miért kellene mindenre Önnek gondolnia? Miért kellen mindent Önnek kitalálnia? Miért kellene feleslegesen várnia? Egyszerűen hagyja, hogy a SmartWe okos automatizmusai segítsenek. A Címvarázsló gyorsan gondoskodik a címekről. A Levélküldő varázsló gyerekjátékká teszi a levelezést. A Kapcsolat varázsló felhívja a figyelmet a lehetőségekre és a kockázatokra. Az intelligens SmartSearch varázsló pedig nem csak Ön helyett, hanem előre is gondolkodik.

Smart networking.

A SmartWe támogatja az iOS, Android, BlackBerry és Windows összes rendszerét, valamint rugalmasan alkalmazkodik minden eszközhöz. Legyen szó PC-ről vagy laptopról, táblagépről vagy okostelefonról – bárhol és bármiről is dolgozik, a SmartWe Önnel van.

Biztonság és adatvédelem.
A legfontosabb számunkra.

Az adatvédelem és biztonság az egyik legfontosabb szempontunk. Bízhat a legmagasabb szintű adatvédelmi biztonságban – „Hosted in Germany”. Nincsenek hátsó ajtók, a titkosítás és a kifinomult jogrendszer mind hozzájárul ahhoz, hogy a SmartWe biztonságos erődítmény legyen.

Lenyűgözően egyszerű.

Tegyen egy próbát és optimalizálja munkafolyamatait a We megoldásával.

Tesztelje most

Német minőség. Profi szakértelem.

A CAS Software AG egy többszörösen díjnyertes cég, amely 1986 óta működik, és jelenleg több mint 450 alkalmazottat foglalkoztat a CAS-csoporton belül. 2018-ban a TopJob Németország legjobb informatikai munkaadójának nyilvánították. Az elmúlt 6 évben a CAS Software AG több mint 30 millió eurót fektetett be a CAS SmartDesign® technológiába, a CAS genesisWorld és a SmartWe World szoftverplatformba.

Egyedi ajánlatkérés

A Pentatrade erőssége abban rejlik, hogy amint beérkezik egy ügyféligény, nálunk mindent egy helyen megtalál. A folyamat átvilágításától kezdve, a szervezésen keresztül, a rendszer kitalálásáig, valamint működtetéséig, mindenben támogatást nyújtunk. Szoftvereink mellé egy olyan gazdasági, üzleti szemléletet adunk ügyfeleinknek, amivel garantáltan elégedettek lesznek az elkészült megoldással.

Ajánlatkérés

  Mi az, ami fontos Ön számára?
  Ügyfél előzmények nyilvántartása
  Feladata nyomonkövetés
  Belső kommunikáció
  Projektmunka
  Ajánlatok utánkövetése
  Marketing kommunikáció
  Vezetői riportok
  Dokumentumkezelés
  Eseménykezelés
  Vevőszolgálat