A SmartWe® egy alkalmazásalapú CRM Cloud megoldás vállalatok számára. Az alkalmazás segítségével minden egyes vállalati terület munkája átlátható, egyszerű és visszakövethető lesz. Kapcsolat-, projekt- és feladatkezelés, központi dokumentumtárolás, ügyféltörténet, csapatnaptár, valamint leadek és értékesítési lehetőségek – menedzselje vállalatát egyetlen megoldással. A SmartWe® mindezek emellett személyre szabott kommunikációt tesz lehetővé, rekord idő alatt hozhatsz létre bármilyen egyedileg címzett dokumentumot vagy e-mailt.

Érdekel a 30 napos ingyenes próba!

Kapcsolat-kezelés
Gyors & egyszerű

Gyorsan és egyszerűen digitalizálhatod kapcsolataidat. A SmartWe az adatforrástól teljesen függetlenül a megfelelő helyre, rögzíti  az elérhetőségeket, legyen szó e-mailről, dokumentumról, névjegykártyákról vagy weboldalakról.

A radiál menüből  az ügyfelek és a hozzájuk kapcsolódó információk gyorsan és könnyedén elérhetők.

Kapcsolat-kezelés

Csapat naptár
Több idő az ügyfelekre, a kollégákra és a családra.

Garantáltan nincs több elfelejtett időpont! A SmartWe hatalmas segítséget nyújt az időgazdálkodáshoz, csökkentve ezzel a túlterheltségedet. Segítségével a legértékesebb erőforrásod – az idő – kezelése válik rendkívül egyszerűvé.

Csapat naptár

Vásárlói besorolás
Ügyfélből rajongó

A vevőközpontú filozófia úttörőjeként a SmartWe-vel az ügyfeleket különböző elvek szerint értékelheted. Például  kérdőív sablonok segítségével mérhető a vevők érzelmi kötődése, ezáltal ügyfélkapcsolataid aktuális állapota. Ezen információk grafikus módon  megjeleníthetők és további egyedi kommunikációra is felhasználhatók. Törekedj egyszerűen a hosszútávú ügyfélkapcsolatokra!

Vásárlói besorolás

CAS SmartDesign®
A legmagasabb vevőigények szolgálatában.

A SmartWe, a világszerte egyedülálló CAS SmartDesign® technológiának köszönhetően ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja minden egyes platformon. Függetlenül attól, hogy táblagépen, okostelefonon vagy asztali gépen dolgozol – a munkakörnyezet és a szoftver minden eszközön ugyanaz. Egyszerű. Intuitív. Okos.

Érdekel a 30 napos ingyenes próba!

Mobil munkavégzés
Szabadság neked és ügyfélkapcsolataidnak.

A SmartWe nagyobb szabadságot és függetlenséget biztosít számodra. Személyes kapcsolattartódként elkísér okostelefonodon vagy táblagépeden bárhova, ahova szeretnéd. A SmartWe segítségével az offline munkavégzés is egyszerű és gördülékeny. Egyszerűen töltsd le a SmartWe alkalmazást és már indulhat is!

Apple App Store
Google Play Store
Microsoft Store

Leadek & lehetőségek
Használd ki a lehetőségeidet a siker érdekében!

Az eladásokat döntéstámogató előrejelzések segítik.  Egy pillantással felismerheted az értékesítési lehetőséget, melyhez a SmartWe újszerű technikai segítséget biztosít. Átlátható, hatékony és hihetetlenül egyszerű.

Leadek & lehetőségek

Az új Picasso-kereső
Keresés helyett találat!

Az AI-alapú Picasso-keresés egyértelmű, strukturált felületen jeleníti meg a számodra fontos dokumentumokat, a találkozókat és a kapcsolatokat.

Picasso-kereső

Személyre szabott dokumentumok és e-mailek
Az Ügyfél nem akárki

Szólítsd meg ügyfeleidet személyesen bármilyen dokumentumban, a címzett automatikus beszúrásával. Rekordidő alatt hozhatsz létre tökéletesen formázott leveleket és e-maileket. Minden dokumentum központilag tárolható, ami még egyszerűbbé teszi a hozzáférést, valamint a visszakereshetőséget.

Vevőtörténet
Minden vevőadat egy helyen.

Könnyedén megtalálod az összes dokumentumot, e-mailt, telefonhívást és találkozót az ügyfél dossziéjában. A SmartWe gondoskodik arról, hogy minden létező információt összekapcsoljon az adott ügyféllel. Ez azt jelenti, hogy soha semmi sem vész el!

Geocoding
Ügyfél térkép

A térképnézet használatával egy pillantással átlátható, hogy pontosan hol tartózkodnak jelenlegi és potenciális ügyfeleid. Ezután  közvetlenül kapcsolatba is léphetsz velük a névjegyhez kapcsolat adatok segítségével Tartalmaz egy „közelben keresés” funkciót is, a vevők minél egyszerűbb és gyorsabb eléréséhez.

Új alkalmazások
SmartWe applikáció

A SmartWe veled együtt képes változni. A személyre szabott SmartWe alkalmazás kialakítása legfeljebb 60 percet vesz igénybe. Létrehozhatsz  például egy esemény látogatóinak rögzítésére és nyomon követésére alkalmas felületet. Ha összetettebb feladatokat kívánsz megoldani, szakembereink segítenek!

SmartWe Projekt
A projekt tervezés legkönnyebb útja.

A SmartWe Project segít megmenteni a legértékesebb erőforrásodat: az időt! A projekteket fázisokkal, feladatokkal és mérföldkövekkel vizualizálhatjod. Az erőforrás-tervező segít a rendelkezésre álló kapacitásokat figyelemmel kísérni, támogatva ezzel a szűk keresztmetszetek korai felismerését és kezelését. Alkalmazottaid közvetlenül az alkalmazásban rögzítik munkaidejüket, azonnali  teljesítmény elemzéseket téve lehetővé. A SmartWe Project gondoskodik a projektmenedzsmentről, hogy Te a projektről gondoskodhass.

Intelligens “varázslók”
Különleges támogatás a felhasználóknak

Miért kellene mindenre gondolnia egy vezetőnek? Miért kellene feleslegesen várnia? Egyszerűen hagyd, hogy a SmartWe okos automatizmusai segítsenek. A Címvarázsló gyorsan gondoskodik a címekről. A Levélküldő varázsló gyerekjátékká teszi a levelezést. A Kapcsolat varázsló felhívja a figyelmet a lehetőségekre és a kockázatokra. Az intelligens SmartSearch varázsló pedig nem csak helyetted, hanem előre is gondolkodik!

Smart networking

A SmartWe támogatja az iOS, Android, BlackBerry és Windows összes rendszerét, valamint rugalmasan alkalmazkodik minden eszközhöz. Legyen szó PC-ről vagy laptopról, táblagépről vagy okostelefonról – bárhol és bármiről is dolgozol, a SmartWe ott lesz, ha szükséged van rá!

Biztonság és adatvédelem
A legfontosabb számunkra.

Az adatvédelem és biztonság az egyik legfontosabb szempontunk. Bízhatsz a legmagasabb szintű adatvédelemben – „Hosted in Germany”. Nincsenek biztonsági rések, a titkosítás és a kifinomult jogosultsági rendszer mind hozzájárul ahhoz, hogy a SmartWe egy biztonságos erődítmény legyen.

Lenyűgözően egyszerű.

Tégy egy próbát és optimalizáld munkafolyamataidat a SmartWe megoldásával!

TESZTELEM A SMARTWE-T!

Német minőség. Profi szakértelem.

A CAS Software AG egy többszörösen díjnyertes cég, amely 1986 óta működik, és jelenleg több mint 450 alkalmazottat foglalkoztat a CAS-csoporton belül. 2018-ban a TopJob Németország legjobb informatikai munkaadójának nyilvánították. Az elmúlt 6 évben a CAS Software AG több mint 30 millió eurót fektetett be a CAS SmartDesign® technológiába, a CAS genesisWorld és a SmartWe World szoftverplatformba.

Egyedi ajánlatkérés

A Pentatrade erőssége abban rejlik, hogy amint beérkezik egy ügyféligény, nálunk mindent egy helyen megtalál. A folyamat átvilágításától kezdve, a szervezésen keresztül, a rendszer kitalálásáig, valamint működtetéséig, mindenben támogatást nyújtunk. Szoftvereink mellé egy olyan gazdasági, üzleti szemléletet adunk ügyfeleinknek, amivel garantáltan elégedettek lesznek az elkészült megoldással.

Ajánlatkérés

  Mi az, ami fontos Ön számára?
  Ügyfél előzmények nyilvántartása
  Feladata nyomonkövetés
  Belső kommunikáció
  Projektmunka
  Ajánlatok utánkövetése
  Marketing kommunikáció
  Vezetői riportok
  Dokumentumkezelés
  Eseménykezelés
  Vevőszolgálat[cf7mls_step cf7mls_step-1 "Tovább" ""]

  [cf7mls_step cf7mls_step-2 "Vissza" "Step 2"]